En el programa d’aquesta setmana parlem amb la doctora Pilar Senpau, que és llicenciada en medicina i cirurgia i s’ha especialitzat en dietètica. Ha publicat diversos llibres com: Aprendre a aprimar-se (2006), Fruits de la Vida (2007) i l’últim, Aliments que fan bategar el cor (2007).
La Pilar ens ha explicat moltes curiositats sobre les fruites i verdures, com per exemple que és important tenir en compte el seu color. Així, quan fem una amanida o un plat de verdura hem de procurar que com a mínim hi hagi 3 colors diferents perquè cada un d’ells representa un antioxidant beneficiós pel nostre organisme.
També ens ha aconsellat que sempre que fem carn l’acompanyem d’alguna verdura o com a mínim d’una mica de julivert, perquè el nostre organisme necessita de la vitamina C que hi ha a les verdures per poder absorvir tots els nutrients de la carn.
Més curiositats: preneu enciam a la nit perquè és la verdura més relaxant, i si teniu problemes de varius afegiu pebrot a l’amanida. L’oli també és indispensable perquè hi ha algunes vitamines de les verdures que sense l’oli no poden ser absorvides pel cos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario